Avtrykk

Avtrykk fra
SANDMASTER

Berufsbezeichnung/Gesellschaftsform: GmbH (ohne reglementierte Berufe)

Sandmaster Gesellschaft für Spielsandpflege und Umwelthygiene mbH

Heinrich-Otto-Str. 22
D-73240 Wendlingen

Telefon +49 (0)7024 / 8 05 90 – 0
Telefax +49 (0)7024 / 8 05 90 – 20
E-Mail: info@sandmaster.de

Vertretungsberechtigte Gesellschafter: Dipl.-Kaufmann Christoph Mayer-Klenk
Zuständiges Amtsgericht: Amtsgericht Stuttgart (HRB 223097)
Umsatzsteuer-Identifikationsnummer gemäß § 27 a Umsatzsteuergesetz: UST.IDNr. DE 146276835
Inhaltlich Verantwortlicher gemäß § 10 Absatz 3 MDStV: Dipl.-Kaufmann Christoph Mayer-Klenk

Österreich
Sandmaster Austria GmbH
Tragösserstraße 109
8600 Bruck an der Mur
Firmenbuchnummer FN 336266 i
Landesgericht Leoben

Frankreich
Chemoform France Sandmaster S.A.R.L.
22 rue du Marquis de Raies
91080 Courcouronnes
Numéro d’identification: R.C.S. Evry 343 255 535

Niederlande
Sandmaster Nederland B.V.
Taxuslaan 55
6951 NW Dieren
Handelsregisternummer H091469620000

Schweden
Sandmaster Skandinavien AB
c/o Tysk-Svenska Handelskammaren, Box 27104
102 52 Stockholm
Org.nr. 556716-3257

Ansvarsfraskrivelse: Til tross for nøye kontroll av innholdet påtar vi oss intet ansvar for innholdet på eksterne lenker. Operatørene av de lenkede sidene er ene og alene ansvarlige for innholdet.

Beskyttelse av personopplysninger

Dette nettstedet bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste levert av Google Inc («Google»). Google Analytics bruker «cookies», som er tekstfiler som plasseres på datamaskinen din, for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan brukerne bruker nettstedet. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om din bruk av dette nettstedet, overføres vanligvis til en Google-server i USA og lagres der. Hvis IP-anonymisering er aktivert på dette nettstedet, forkortes imidlertid IP-adressen din på forhånd av Google i medlemslandene i EU eller i andre kontraherende stater i EØS-avtalen. Bare i unntakstilfeller vil hele IP-adressen bli overført til en Google-server i USA og forkortet der. På vegne av operatøren av dette nettstedet vil Google bruke denne informasjonen til å analysere din bruk av nettstedet, til å utarbeide rapporter om aktivitet på nettstedet og til å tilby operatøren av nettstedet andre tjenester knyttet til aktivitet på nettstedet og internettbruk.IP-adressen som overføres av nettleseren din som en del av Google Analytics, vil ikke bli slått sammen med andre Google-data.Du kan avvise bruken av informasjonskapsler ved å velge de riktige innstillingene i nettleseren din, men vær oppmerksom på at du i så fall kanskje ikke vil kunne bruke alle funksjonene på dette nettstedet. Du kan også forhindre at Google samler inn data som genereres av informasjonskapselen og som er relatert til din bruk av nettstedet (inkludert IP-adressen din), og at Google behandler disse dataene ved å laste ned og installere nettleser-plugin-modulen som er tilgjengelig på følgende lenke (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de).

Du kan forhindre at Google Analytics samler inn dataene dine ved å klikke på følgende lenke. En opt-out-informasjonskapsel vil bli satt for å forhindre fremtidig innsamling av dine data når du besøker dette nettstedet: Deaktiver Google Analytics

Du finner mer informasjon om brukervilkår og personvern på http://www.google.com/analytics/terms/de.html eller på https://www.google.de/intl/de/policies/.Vær oppmerksom på at koden «gat._anonymizeIp();» er lagt til i Google Analytics på dette nettstedet for å sikre anonymisert innsamling av IP-adresser (såkalt IP-maskering).

Vi bruker også Google Analytics til å analysere data fra AdWords og dobbeltklikk-informasjonskapselen til statistiske formål. Hvis du ikke ønsker dette, kan du deaktivere det via Ads Preferences Manager (https://adssettings.google.com/authenticated?hl=de).

Informasjonskapsel samtykke med Real Cookie Banner